menu
menu
 

Marnix

Rustig en perfectionist. Meestal serieus niet altijd snel. Kan niet zo goed tegen rommel. Gelukkig gelukkig getrouwd en trotse vader.

 

Websites en SEO

Websites maken en in het verlengde daarvan SEO is nog steeds een hobby. Heel soms wordt er in opdracht nog wel eens een website gemaakt voor iemand anders. Het liefst altijd vanuit het niks. Gewoon op nul beginnen en met cleane en valide code aan de slag. Als het even kan volgens de W3c standaard en Webrichtlijnen.

Klussen en verbouwen

Helaas toch nog niet klaar met klussen maar stiekem er al wel een beetje klaar mee.... Er was een tijd dat klussen nummer 1 hobby was. Vele verbouwingen later en met twee kleine kinderen is de lol daar eigenlijk wel een beetje vanaf. Toch blijft het leuk om iets (ouds) weer mooier en beter te maken. Het laatste project(je) is de zesde kamer van het huis », de zolder met extra douche

Fotografie

Foto's maken leek sinds de aanschaf van een digitale spiegelreflexcamera steeds leuker te worden. De bezuiniging op de lens is echter niet de meest handige concessie geweest. Misschien dat met de aanschaf van een betere lichtsterke lens het creatieve (weer) gaat kriebelen.....

Tabitha

Tabitha

Kalm, zorgzaam en graag bezig met het groen in en om ons huis. Gelukkig ook gelukkig getrouwd met Marnix en een trotse moeder.

Meer Tabitha »

trouwringen Marnix Tabitha bruiloft

Onze bruiloft

Op een prachtige zonnige zaterdag, lang geleden in oktober 2006, zijn we met elkaar getrouwd. In het Heerenhuys in Rotterdam.

Over onze bruiloft »

Jolijn

Jolijn

Jolijn is een lieve leeuwin uit 2007. Gek op dansen. Gaat inmiddels vier uur per week naar de dansselectie.

Meer Jolijn »

Wout

Wout

Wout is een echte stoere leeuw uit 2010. Alles wat wielen heeft is tof. Binnen is het iPad en Netflix. Buiten is het skelteren en voetballen.

Meer Wout »

TIP: bekijk ook eens onze verbouwingen

Badkamer met twee regendouches

Verbouwing¹

De verbouwing van een jaren 30 woning. Geen ervaring met verbouwen en nog geen kinderen. Deze woning hebben we volledig gestript en opnieuw opgebouwd.

Bekijk de verbouwing¹ »

bekijk onze tweede verbouwing

Verbouwing²

De verbouwing van een jaren 70 woning. Meer ervaring. Meer geld maar minder tijd én een baby van 3 maanden. De ene verbouwing is de andere niet...

Bekijk de verbouwing² »

Klustips en het Lewisplaten verhaal

Klustips?

Als je net als wij niet bang bent om (zelf) te verbouwen, bekijk dan ook zeker eens onze objectieve en nuttige klustips. Zeker weten dat je er iets aan hebt.

Bekijk onze klustips »

Ook interessant?

Sitemap