menu
menu
 

Verbouwing ³ » de tvkamer

Wat een luxe dat je tv kan kijken en muziek kan luisteren in een aparte ruimte. We noemen het onze "tvkamer".

 

Extra knus "hoekje"

In de jaren 70 hadden sommige huizen een aparte zitkuil. Waarschijnlijk dat dat met dit huis niet kon maar de extra ruimte aan de woonkamer biedt wel andere mogelijkheden. Voor ons is dat dus een aparte "tv en muziek kamer".

Geen snoertjes in het zicht

We hebben alles zo gemaakt dat er geen snoertjes en veel kastjes in het zicht zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld de mediabox gewoon achter de tv kunnen plaatsen. Werkt prima en dat scheelt al weer een extra kastje in het zicht.

Simpele balken

Om het niet te kil en kaal te laten worden hebben we een paar robuuste balken geplaatst. Maar ook weer niet te veel troepjes erop want in deze hoek heeft Marnix het een klein beetje voor het zeggen.

Bijna klaar...

Voor de versterker en subwoofer komt er te zijner tijd misschien nog een andere oplossing. En waarschijnlijk zou een mooie platenspeler hier ook nog wel mooi staan. Wordt vervolgd...

Advertenties

Geen genoeg van verbouwen en klussen?

bekijk onze tweede verbouwing

Verbouwing²

De verbouwing van een jaren 70 woning. Meer ervaring. Meer geld maar minder tijd én een baby van 3 maanden. De ene verbouwing is de andere niet...

Bekijk de verbouwing² »

Klustips en het Lewisplaten verhaal

Klustips?

Als je net als wij niet bang bent om (zelf) te verbouwen, bekijk dan ook zeker eens onze objectieve en nuttige klustips. Zeker weten dat je er iets aan hebt.

Bekijk onze klustips »

Sitemap